Add-Ons

Firefox Add-Ons

Extensies, of add-ons zijn in feite kleine programmaatjes die meer functionaliteit aan Firefox kunnen toevoegen, hieronder heb ik mijn favorieten gezet, u kunt hier door alle add-ons doorbladeren, en ook onderstaande zoeken. Vul gewoon de titel in in het zoekveld! De meeste addons zult u ook in Google Chrome als extensie kunnen toevoegen, in de Chrome extensie store.

uBlock Origin

Advertenties en pop-ups ook zo zat? Installeer deze extensies en ze zijn verleden tijd. Vergeet echter niet dat veel sites geld verdienen via advertenties, dus schakel hem uit op site's die u vaak bezoekt of bevallen!

I Don't Care About Cookies

Ook al zat van al die cookiemeldingen overal? Installeer deze extensie en de meldingen zijn verleden tijd!

SearchPreview

Zet voor alle zoekopdrachtenm via Google en Yahoo! een kleine thumbnail van de website.

LastPass

Wachtwoordmanager. Onthoud en versleuteld veilig al uw wachtwoorden op meerdere apparaten. Eventueel kunt u betalen voor meer functies.

Stylish

Hiermee kunt u websites er anders uit laten zien. Installeer de add-on, en kijk vervolgens op de site van Stylish voor een thema. Voeg deze toe en er is direct resultaat!

Session Manager

Slaat alle tabbladen en vensters die u open heeft staan regelmatig op, mocht Firefox een keer crashen. Daarnaast kunt u ze ook handmatig opslaan om later makkelijk naar terug te keren.

Forecastfox (fix version)

Geeft het weer weer in uw browser. Met kaart en de mogelijkheid meerdere dagen vooruit te kunnen kijken!